Veliko priznanje za Marija Mandžukića: Navijači su vidjeli njegovu požrtvovnost u svakoj utakmici, asistencije i golove

Foto: fah

Veliko priznanje stiže iz Italije za hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića. Čitatelji portala BiancoNero.com, koji okuplja navijače Juventusa, izabrali su hrvatskog napadača za najkorisnijeg igrača Stare Dame u protekloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu je titulu osvojio uvjerljivo s 44.9 % glasova, a iza njega su ostali i Gonzalo Higuain s 33 % i legendarni Gianluigi Buffon s 10.2% glasova navijača.


MESSI is PISSED vs mandzukic!! Funny Vines… by videosansebastian

Veliko je to priznanje i iz drugog razloga – dolazi od navijača, a oni su najnepristraniji. Mandžukić je imao i jaku konkurenciju za ovu titulu, u napadu je imao , Higuaina koj je jednostavno morao igrati i Paula Dybalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tituli je sasvim sigurno doprinijela i požrtvovnost u svakoj utakmici, ali i golovi i asistencije, koji su uvelike ispisali jednu od najuspješniih sezona Juventusa u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.