Veliko priznanje: Rimac u novoj sezoni serije bivše ekipe kultnog Top Geara

Foto: Twitter

U emisiji The Grand Tour, koju radi bivša ekipa Top Geara, svoje mjesto našao je hrvatski hiperautomobil Rimac Concept_S, što je svakako veliko priznanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema snimkama iz švicarskog Luzerna na snimkama se može vidjeti i Rimac. Inače, u Luzernu Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May snimaju drugu sezonu izuzetno popularne emisije.

Podsjetimo, poznati trio nedavno je gostovao u Hrvatskoj, konkretno na otoku Pagu, gdje su snimali seriju. Tada se Clarkson pohvalio svojim dolaskom u Hrvatsku, objavili su i fotografiju na Instagramu snimljenu u Plitvicama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.