Veliko slavlje na Poljudu, Hajduk nadigrao Vitoriju

Foto: Twitter

Nogometaši Hajduka slavili su 3:1 protiv Vitorije na Poljudu u prvom susretu 3. pretkola Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su Rijeka i Osijek ekspresno ispali, Hajduk je ostao jedini hrvatski predstavnik u Konferencijskoj ligi, a u europskim natjecanjima je i Dinamo koji se probija kroz kvalifikacije Lige prvaka.

U trenucima dok je Hajduk dominitrao i sve opasnije pritiskao, gosti su poveli u 61. minuti prekrasnim golom braniča Miguela. Raspalio je Miguel sa 18 metara pogodivši gornji lijevi kut Kalinićeva gola za vodstvo gostiju.

Hajduk se ekspresno vratio, samo šest minuta kasnije Splićani su izjednačili. Najveći dio posla napravio je Livaja koji se izborio za udarac sa 12 metara pogodivši vratnicu, a Sahiti je odbijanac pospremio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je okrenuo rezultat u 75. minuti nakon velike pogreške strijelca Miguela. Mladi branič je promašio čistu loptu što je Melnjak iskoristio pogodivši za 2-1.
Odličnu predstavu Hajduk je okrunio i trećim golom. Bila je to još jedna greška Portugalaca koju je iskoristio Krovinović fantastično pogodivši u rašlje za 3-1 u 87. minuti.

Uzvratni susret je 10. kolovoza u Guimaraesu, a pobjednik iz ovog para u play-offu će igrati protiv Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.