Verbalni okršaj na treningu Manchester Uniteda uoči PSG-a

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Manchester Uniteda, koji nisu baš najbolje startali u novoj prvenstvenoj sezoni, večeras igraju protiv PSG u sklopu grupne faze Lige prvaka, a o čemu smo već jednim dijelom pisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši s Old Trafforda su jučer odradili posljednji trening pred večerašnju utakmicu, a u centru pozornosti bio je Bruno Fernandes, koji navodno želi napustiti United. Fernandes će večeras biti kapetan Manchester Uniteda na Parku prinčeva. Naime, da je materijal za kapetana Fernandes je pokazao zbog jedne situacije na treningu kada se naljutio na novog igrača Alexa Tellesa koji je tek nedavno stigao u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalskom nogometašu se nije svidjelo kako Telles igra na treningu te mu je to odlučio pokazati. No ni Brazilac nije ostao dužan Portugalcu, srećom, sve se završilo tek na verbalnom sukobu. Fernandes se očito uživio u ulogu kapetana i prije nego li je ponio kapetansku vrpcu te nije htio tolerirati simuliranje na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.