Veselin Vujović: Suci su već ionako napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio?

Foto: fah

Veselin Vujović bio je ljut nakon šokantnog remija s Njemačkom 25:25 u 2. kolu skupine C Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvi put u povijesti primijenilo se to pravilo, naravno, protiv Slovenije. Suci su doveli utakmicu u egal tako što su izmislili sedmerac na Gensheimeru, koji nitko nije vidio, pa su isključili Kavtičnika i Šerbeca na klupi i dvije minute smo igrali s četiri igrača. Primili smo te golove i Nijemci su došli u egal u utakmici u kojoj nisu imali nikakve šanse. Za mene je moja ekipa pobjednik. Da je bilo malo pravde, Slovenija bi danas imala četiri boda, a zamislite, ima jedan. Ali to će zaboraviti i mediji i svi drugi. Negdje će pisati da je Slovenija bila peta, šesta ili dvanaesta na ovom prvenstvu, pričat će se da su ovi igrači loši, a da sam ja loš selektor. Ništa, idemo dobiti Crnu Goru i ući u drugi krug, ali ne znam koliko ću izdržati u ovim uvjetima”, vikao je Vujović.

Nijemcima je dosuđen sedmerac nakon isteka vremena, a zatim je on sam stao na gol kao da će on braniti.

“Htio sam napraviti sprdnju, neki show. Oni su već ionako napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio? Napravili su sport smiješnim jer ga vode debili! No moji igrači i ljudi na klupi su disciplinirani, a ja sam takav kakav jesam pa su me zamolili da ispoštujem sudačku odluku”, dodao je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je nakon utakmice zamolio suce za objašnjenje:

“Pitao sam ih zašto nisu njemačkog igrača isključili napad prije kad smo mi izvodili brzi centar. Oni meni: ‘Pa zabili ste gol.’ Ja ih pitam zašto niste zaustavili vrijeme i isključili ih, a oni meni da ‘nećemo sad o tome'”, otkrio je .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.