Vida komentirao snimku na kojoj pomaže ženi u nevolji

Foto: fah

Hrvatska u nedjelju igra zadnju pripremnu utakmicu pred Europsko prvenstvo, a prije puta u Belgiju, tijekom okupljanja reprezentativaca u Zagrebu, Domagoj Vida napravio je zanimljivu gestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Sjajna gesta: Žena s bolesnim djetetom našla se u Zagrebu u nevolji, svi su joj trubili, a onda je naišao Vida

Na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se Vida kako izlazi iz automobila na raskrižju i priskače u pomoć vozačici koja se zaustavila ispred zebre. Navodno se ženi pokvario automobil u kojem je bilo bolesno dijete i svi koji su prolazili kraj nje su joj trubili, osim Vide.

“Ne želim uopće puno o tome. Jednostavno je ženi trebalo pomoći, vidio sam da nitko nije stajao, izašao sam i napravio ono što bi svatko trebao napraviti. Stao sam, pomogao ženi i to je to”, kratko je rekao Vida u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.