Vida nakon poraza o tome što se dogodilo: “Izgleda da ćemo morati težim putem do Eura”

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela osvojiti sva tri boda u Azerbajdžanu, nego samo jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Krenuli smo odlično u utakmicu, zabili iz penala, imali dvije ili tri mrtve šanse. Nažalost nismo zabili, a njihov golman se razbranio i oni su dobili krila. Mi smo lagani pali i kasnije nismo mogli napraviti nadmoć na terenu. Zaslužena podjela bodova, ali što je tu je, nećemo praviti drame od ovoga. Uvijek smo morali ići težim putem, tako će izgleda biti i ovoga puta. Žao nam je navijača, hvala im što su došli i bodrili nas, hvala i onima u Hrvatskoj. Idemo sad u svoje klubove, a onda imamo kući Mađarsku i pokušat ćemo se iskupiti u toj utakmici”, komentira je Domagoj Vida za Novu TV nakon utakmice.

Što se dogodilo u Slovačkoj da ste onako kontrolirali od prve do posljednje minute cijelu utakmicu, a sada nekako da je Hrvatska prestala biti onako dominantna?

“Pa ne bih rekao da nije bilo želje. Jako dobro smo ušli u utakmicu, da smo zabili dva gola u prvom poluvremenu možda bi se ponovila Slovačka. To je nogomet, zato je tako zanimljiv. Poklonili smo im jedan bod, a mi smo izgubili dva.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogled prema Mađarskoj?

“Oni igraju sa Slovačkom, vidjet ćemo kako će to završiti, ali ne treba se opterećivati drugim rezultatima. Samo da stignemo živi i zdravi na iduće okupljanje, ništa nas ne interesira.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.