(VIDEO) Aleksandar Petrović: Žao mi je što nismo bili kompaktna momčad, o svojoj poziciji nisam razmišljao

Foto: snimka zaslona

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović komentirao je poraz od Rusije i ispadanje s Eurobasketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram priznati da su Rusi bili energetski bolji od nas, u prvom poluvremenu smo bili dobri, ali davali smo im puno laganih poena, oni su se tu razigrali, nakon poluvremena smo udarili u zid, promašivali slobodna i tako dalje”, rekao je Petrović za HRT.

“Izgubili smo od jedne vrhunske reprezentacije, bili su bolji, zasluženo pobijedili, glavno je pitanje zašto smo energetski ušli loše u utakmicu, otišli smo demoralizirani u svlačionicu zbog koša u zadnjoj sekundi prvo poluvremena… nismo bili pravi, uvijek smo kaskali za njima, onoga trenutka kada je Šved ušao i razigrao, motivirao je i druge igrače, jednostavno nismo bili pravi energetski”, rekao je Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svojoj poziciji kaže:

“Dogovor je ionako bio da od natjecanja do natjecanja sjednemo i vidimo, nisam o tome ni razmišljao jer sam bio koncentriran na utakmice”, istaknuo je.

“Žao mi je što nismo bili kompaktna momčad, dopustili smo im puno, apsolutno nismo ništa branili, oni su uhvatili samopouzdanje i tu je bilo gotovo”, zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.