(VIDEO) Atletico s lakoćom svladao Sporting

Foto: Twitter

U prvoj utakmici subotnjeg programa 23. kola španjolskog nogometnog prvenstva madridski Atletico je kao gost svladao Sporting iz Gijona sa 4-1 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goste je u vodstvo doveo Yannick Carrasco (46) nakon samo 13 sekundi igre u drugom poluvremenu, no Sergio Alvarez (49) je vrlo brzo poravnao na 1-1. Taj je rezultat vrijedio sve do 10-ak minuta prije kraja kada je Kevin Gameiro (80, 81, 85) s tri gola u samo pet minuta osigurao uvjerljivu pobjedu Atletica.

Šime Vrsaljko igrao je čitavu utakmicu za Atletico, dok je Duje Čop za Sporting u igru ušao u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti Atletico sada ima 45 bodova, jednog manje uz utakmicu više od treće Seville, a četiri više uz također utakmicu više od petog Real Sociedada.

Sporting je ostao u zoni ispadanja, 18. sa 16 bodova, dva manje od 17. Leganesa koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u Primeri.

Na vrhu je Real Madrid sa 49 bodova, jedan manje uz dvije utakmice više ima druga Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.