(VIDEO) Barcelona se okreće Ligi prvaka, stigao Ivan Rakitić, trenirao Lionel Messi…

Foto: Twitter

Prvi krug kvalifikacija, odnosno prvo kolo, za Svjetsko nogometno prvenstvo koje se za dvije godine igra u Rusiji je prošlo, neki su zadovoljni više, neki manje, poput hrvatskih navijača, neki su potpuno razočarani, na redu je Liga prvaka, reprezentativne akcije miruju mjesec dana. Najbolji nogometaši polako se vraćaju u svoje klubove i okreću se klupskim obvezama, jesen je pred vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak Španjolske i jedan od najvećih favorita u predstojećoj sezoni Lige prvaka Barcelona u punom je pogonu, svi treniraju i svi su, manje više, spremni, stigao je i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić. Naravno, svi su spremni osim Lionela Messija, koji je utorak odradio trening s Barcelonom, ali koji bi, barem kako sada stvari stoje, mogao propustiti start Lige prvaka idućeg tjedna u dresu ponosa Katalonije.

Messi nije igrao za Argentinu protiv Venezuele u sklopu kvalifikacija za SP, što se vidjelo i po rezultatu i po igri s obzirom kako se Argentina jedva izvukla i došla do boda.

Iako će svi osim Messija biti spremni za Ligu prvaka Luis Enrique nije mogao računati na sve igrače zbog reprezentativnih obveza nekih od njih pa je pozvao i četvoricu iz Barce B, najveće zadovoljstvo navijačima je ipak priuštio Messi, i s pola gasa Messi je za koplje ispred mnogih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.