(VIDEO) I sve bolja Hrvatica Ana Konjuh ostala je nemoćna, poen koji je izazvao divljenje!

Foto; Snimka zaslona

Sve bolja mlada hrvatska tenisačica, Ana Konjuh, nije mogla preko druge igračice svijeta Angelique Kerber do polufinala vrlo jakog WTA turnira u dalekom Dubaiju. Jedan od razloga zašto je Kerber druga na svijetu, zašto je s uvjerljivih 6:3, 6:2 slavila protiv Ane u četvrtfinalu, svakako je fantastičan poen koji smo vidjeli tijekom meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dubai 2017 Kerber v Konjuh by videosansebastian

Naime, krajem drugog seta  Kerber je odigrala jedan fantastičan poen koji je podigao gledatelje na tribinama i iznenadio mladu Dubrovkinju. Teniska loptica se odbila od mreže, Hrvatica je potrčala prema lopti i pokušala povratnom loptom iznenaditi njemačku tenisačicu sjajnom dijagonalom, no, Nijemcia se uspjela obraniti te je munjevito prebacila reket iz lijeve u desnu ruku i poentirala s obzirom kako je Konjuh pokušala lobom koji je završio u autu. Potez druge tenisačice svijeta z WTA je izabrao kao potez dana.

“To se ne događa baš često – desna ruka”, poručila je Kerber nakon sjajnog poteza, protiv kojeg je Ana bila nemoćna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.