(VIDEO) ‘Bratska ljubav’ huligana PAOK-a i navijača Partizana nastavit će se i večeras na europskim parketima!

Foto: Snimka zaslona

Navijači PAOK-a, poznati i kao uglavnom najomraženiji huligani u Europi, koji su vinovnici najvećih navijačkih izgreda, nastavit će i večeras svoje ”bratimljenje” s navijačima Partizana, Grobarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, košarkaši beogradskog Partizana večeras igraju utakmicu protiv PAOK-a u sklopu revanša za plasman u osminu finala FIBA Lige prvaka. Srpski mediji tvrde kako će “sve da protekne u prijateljskoj atmosferi”, što bi i moglo biti točno s obzirom na odlične odnose Grobara i navijača PAOK-a. Tko će biti na meti tijekom skandiranja ”prijatelja” nije teško pogoditi.

Srpski mediji tvrde da bi dvoboj dva crno bijela protivnika trebao proteći u “pjesmi, skandiranju, i bratskoj ljubavi navijača Srbije i Grčke, baš kao u Solunu prije dva tjedna…” Dobro je dok ne tuku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo usput kako su prošli navijači njemačkog Schalkea kada ih je u kafiću zaskočila skupina huligana PAOK-a, koji su redovito napadali i hrvatske navijače, zajedno sa srpskim navijačima.  Prijateljski, bratski, ali učinkovito.

(VIDEO) Huligani bliski srpskim huliganima, posebna meta su im Hrvati: Navijači PAOK-a napali navijače Schalkea i izazvali kaos

Spot objavljen na službenoj Facebook stranici Partizana poziva na reprizu ”spektakla u crno bijelom”, a sve počinje skandiranjem navijača u solunskoj dvorani “Partizan, PAOK, Partizan, PAOK…”, a nastavlja se – himnom PAOK-a!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.