(VIDEO) Brazil protiv SAD-a za četvrtfinale SP-a: Aleksandar Petrović isključen u ključnoj utakmici

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski košarkaški izbornik, Aleksandar Petrović, inače aktualni izbornik Brazila, izgubio je živce u ključnoj utakmici protiv prvog favorita Svjetskog prvenstva, reprezentacije SAD-a, za četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, naš košarkaški stručnjak je već u drugoj četvrtini završio na tribinama s obzirom kako je u prvoj četvrtini dobio tehničku grešku, a 13. minuti četvrtfinala izgubio je živce te je to pokazao sucima koji sude utakmicu, nije štedio sudački trojku – Saverija Lanzarinija (Italija),Ferdinanda Pascuala (Filipini) i Julia Anayju (Panama).

Naime, Brazilski centar Anderson Varejao išao je na jedno zakucavanje, a tu je prema mišljenju sudaca, dobio blokadu od američkog centra Mylesa Turnera. Aco Petrović žestoko je reagirao na tu odluku, ušao u teren i glasno protestirao. Sudačka trojka odmah je našem stručnjaku dodijelila drugu tehničku pogrešku, pa ga i poslala na tribine, prenosi portal 24sata.

Petrović se nije dugo mogao pomiriti s isključenjem te se nije dao s terena, no, na kraju je ipak morao popustiti te je uz pratnju nekoliko svojih igrača napustio teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Brazil – SAD je u tijeku, Amerikanci desetak minuta prije kraja vode 11 koševa razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.