(VIDEO) Burno na Poljudu: Zbog bakljade na nekoliko minuta prekinut derbi Hajduka i Dinama

Foto: Snimka zaslona

Na Poljudu je u tijeku najveći derbi hrvatskog nogometa, Hajduka i Dinama, ukupno 212., odnosno 109. od neovisnosti naše domovine. Hajduk je poveo pogotkom Ante Ercega u 38. minuti dvoboja. U prvom poluvremenu bijeli su bili puno bolji, u drugom dijelu daleko su bolji gosti iz Zagreba koji su promašili nekoliko velikih prilika. Hajduk se uglavnom grčevito brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to već ide na tako velikim derbijima na Poljudu utakmica je u 64. minuti privremeno prekinuta zbog bakljade u režiji Torcide. No, nisu po strani ostali ni navijači gostujuće momčadi.  Nakon prekida i nakon što se dim od pirotehnike razišao derbi je nastavljen.

Na Poljudu se okupilo oko 25 000 gledatelja, Torcida bučno, uz pomoć pirotehnike, navija za svoj klub. Na Poljud su došli i BBB-i.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.