(VIDEO) Čačić i dalje ne vidi velike probleme: Nismo bili mirni, neće nas u ovim kvalifikacijama

Foto: snimka zaslona

Nismo bili mirni i izgubili smo dva važna boda, kazao je nakon kvalifikacijske utakmice za SP 2018 s Finskom (1:1) u Rijeci izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dali smo sve od sebe, igrači su se jako potrošili. Primili smo gol u samoj završnici jer nismo bili mirni i koncentrirani. Nedostajalo je mirnoće u tim zadnjim trenucima u obrani, ali i mirnoće u napadu.

Postigli smo željeni gol, a potom su uslijedili i problemi s Brozovićem i Mandžukićem, koji su nagomilali na zdravstvene probleme i otkaze i prije ove utakmice. Moj je dojam da nas je sreća napustila tijekom ovih kvalifikacija, kazao je Čačić u izjavi za HTV, dok je s tribina odzvanjalo “Čačiću odlazi”.

Plan igre je bio držati loptu i pas-igrom dolaziti u završnicu. Ali eto, Finci su nam zasluženo uzeli taj bod. Ne shvaćam otkud dolika nervoza na terenu u završnici, mi imamo igrače koji mogu smiriti igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sami smo se doveli u ovakvu situaciju i čeka nas teška utakmica u Ukrajini u kojoj moramo izboriti barem doigravanje. Moramo se usredotočiti i napraviti sve da se izvučemo, ali moramo vidjeti kakvo će biti zdrastveno stanje, zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.