(VIDEO) Celtic i Rangers remizirali bez Šimunovića i Kranjčara

Foto: fah

U najvećem derbiju škotskog nogometnog prvenstva Celtic i Rangers su odigrali bez pobjednika 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


All Goals & highlights HD – Celtic 1-1 Rangers… by footballderby

Domaćin je poveo golom Stuarta Armstronga u 35. minuti, a izjednačio je Clinton Hill tri minute prije kraja utakmice.

Hill je tako spasio Rangers da ne upiše i četvrti poraz u najvećem derbiju ove sezone, te zaustavio Celtic na putu do 18. uzastopne pobjedu u prvenstvu ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jozo Šimunović nije nastupio za Celtic, a kod gostiju nije bilo Nike Kranjčara koji je već duže vrijeme izvan stroja zbog ozljede.

Celtic vodi na ljestvici s uvjerljivih 80 bodova, čak 25 bodova više od Aberdeena na drugoj poziciji. Rangers je treći sa 33 boda minusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.