(VIDEO) Cirkusijada Jose Mourinha tijekom i nakon utakmice protiv Chelseaja

Foto: Snimka zaslona

Kontroverzni portugalski trener, Jose Mourinho, uspio je svoj Tottenham u jednoj sjajnoj utakmici odvesti do pobjede protiv velikog gradskog rivala Chelsea. Spursi su pobijedili Chelsea nakon izvođenja jedanaesteraca, iako su dobar dio susreta gubili, no golom Lamele došli su do izjednačenja u 84. minuti te su ”plave” eliminirali u Liga kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom i nakon utakmice u središtu pozornosti bio je Mourinho koji je u nekoliko navrata pokazao da godine ne djeluju na njega blagotvorno te da nije što je stariji pametniji, odnosno mudriji, nego obrnuto. Naime, kad je gubio uspio se posvađati s trenerom Chelseaja, Frankom Lampardom, kojeg je inače trenirao dok je bio na klupi Chelsea i bili su u odličnim odnosima, bijes je Mourinho ispoljio samo zato jer je Lampard bodrio svoju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usred utakmice portugalski je stručnjak išao po svog igrača Erica Diera koji je hitno morao u toalet, a nakon utakmice je imao još jednu blago rečeno zanimljivu reakciju. Naime, zajedno s pomoćnikom odjurio je u svlačionicu, što kameri, koja uvijek pozorno prati Portugalca, nije uspjelo promaknuti.

Poslije pobjede, dakako, bio je raspoložen za davanje izjava…

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.