(VIDEO) Conte nahvalio igrača koji ga je izbacio iz Lige prvaka: ‘Messi je vanserijski igrač, najbolji na svijetu’

Foto: snimka zaslona

Antonio Conte, trener Chelsea, po završetku utakmice utrčao je na teren Camp Noua kako bi čestitao Lionelu Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Barcelona je na uzvratu osmine finala pobijedila Chelsea 3:0, a Messi je zabio na dva gola i izbacio Contea iz Lige prvaka.

Conte je Messija hvalio i pred novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada imate priliku dati kompliment Messiju, treba je iskoristiti. Ispravno je slaviti takvog super, super, super, top igrača.

Igrača koji svake sezone zabije po 60 golova. Jako sam zadovoljan što sam nakon utakmice imao priliku dati mu komplimente, jer govorimo o vanserijskom nogometašu, najboljem na svijetu”, poručio je Conte nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.