(VIDEO) Cristano Ronaldo ‘ponosan na svog mališana’: Kakav gol, sin poput oca!

Foto: Snimka zaslona

Sin najboljeg nogometaša Europe Cristiana Ronalda također je krenuo očevim stopama, na što je tata očito vrlo ponosan, čak i na sličan način zabijaju golove, izvode ”slobodnjake.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ronaldov sin oduševio je mnoge prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca za svoju momčad u susretu s vršnjacima, nije, ovo, naravno prvi put da sin velikog nogometaša dolazi na naslovne stranice sportskih medija zbog poteza na nogometnim terenima. Očito mnogi od njega očekuju da krene očevim stopama, naposljetku će ipak biti kako on želi.

so proud of my little man❤️what a goal??⚽️siii

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Mali Ronaldo se već sada na sličan način na travnjaku ponaša kao otac, koji ga je očito dobro uputio. Slavni nogometaš sa sinom nerijetko odlazi na treninge i utakmice, zapravo uvijek kad mu to obveze u Realu dopuštaju.  Sjajnim potezom svog sina Cristiano se pohvalio na Instagramu gdje je napisao:  “Ponosan na svog malog čovjeka. Kakav gol!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.