(VIDEO) Čudesni Bale nakon sjajne predstave u finalu Lige prvaka: ‘Ja moram igrati, razočaran sam’

Foto: Twitter

Real je u finalu Lige prvaka u Kijevu svladalo Liverpool 3:1 i tako po treći puta uzastopno osvojio europski naslov. Junak utakmice i trijumfa Reala bio je Velšanin Gareth Bale, s dva pogotka. Posebno je bio prekrasan prvi njegov gol, zabio ga je neobranjivo, na centaršut Marcela, škaricama.  Da su dva Kariusa bila na golu Liverpoola ne bi mogla ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Bale je doveden iz Tottenhama, za tada rekordnih 100 milijuna eura, 2013 godine. Nije zadovoljan, igra, ali nije prvotimac Reala. Naime, uoči finala brojni su mediji nagađali hoće li Bale uopće igrati finale. Trener Zinedine Zidane ga ne obožava previše, a protiv Juventusa, u četvrtfinalu Lige prvaka, dok je Real gubio kod kuće 0:2, a prije nego ih je sudac progurao u polufinale, trener je Balea zamijenio u poluvremenu. Bilo je to pravo poniženje za inače veliko i skupo pojačanje.

Činilo se kako se njegova era bliži kraju u Madridu, kamo je došao iz istog kluba iz kojeg je na Santiago Bernabeu stigao Luka Modrić. Modrić je postao nezamjenjiv kotačić igre Reala, Gareth baš i ne, barem ne ove sezone. Sve do finiša.

Bale nije bio u početnoj postavi Reala niti u jednom od dva polufinalna dvoboja s Bayernom, no, zato je zabijao u prvenstvu te ga je Zidane uveo u Kijevu u igru i s njim pogodio, definitivno je Realu bilo olakšano izlaskom sjajnog Salaha zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam jako razočaran što nisam počeo utakmicu, osjećao sam da to zaslužujem”, rekao je Bale nakon utakmice te je dodao:

“Pa je najbolje što sam mogao bilo ući i napraviti razliku. To sam i napravio! Znamo što smo postigli i koliko smo dobri bili. Sjajna sezona zbog osvajanja Lige prvaka.”

Odlazi li na ljeto, kako najavljuju španjolski mediji?

“Odlazim li na ljeto? Trebam igrati iz tjedna u tjedan, a to se ove sezone, iz raznih razloga, nije događalo. Moram ne ljeto sjesti i razgovarati s menadžerom.”

Po običaju Bale je strpljiv, no dokle?

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.