(VIDEO) Dani Olmo stigao u Leipzig, dočekali ga novinari Bilda: Svoje posljednje minute u Dinamovom dresu Katalonac je već odigrao…

Foto: Snimka zaslona

Katalonac Dani Olmo, kako smo već pisali, jutros je napustio Zagreb, gotovo je sigurno svoje posljednje minute u Dinamovom dresu sjajni veznjak već odigrao. Tek nas minute, u najgorem slučaju sati, dijele od službene objave da je Olmo novi igrač bundesligaša RB Leipziga, trenutno vodeće momčadi njemačkog prvenstva. Dakle, ništa, barem zasad, od Barcelone, od Milana…, o čemu se već sve nije pisalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leipzig i Olmo sve su dogovorili te će španjolski reprezentativac uskoro staviti svoj potpis na petogodišnji ugovor s njemačkim klubom.

Podsjetimo, jutros oko deset sati Olmo je privatnim zrakoplovom napustio Zagreb te je poletio prema Leipzigu, tamo je i stigao, a dočekali su ga novinari Bilda, koji posebno obožavaju hrvatske trenere i igrače, što su i dokazali na primjeru bivšeg hrvatskog izbornika, bivšeg trenera Bayerna, Nike Kovača, a nisu oduševljeni ni igračem Bayerna, hrvatskim reprezentativcem – Ivanom Perišićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.