(VIDEO) Dinamovci stigli u Hrvatsku, Bjelica najavio: ‘Teško je planirati, kad u ekipi imaš 6-7 igrača za transfer’

Foto: snimka zaslona Sportske novosti

Nogometaši Dinama vratili su se u Zagreb iz Portugala nakon ispadanja iz Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Malo smo spavali i od umora i svega po malo. Ali, evo novi je dan i idemo dalje”, rekao je Dinamov trener Nenad Bjelica.

“Osjećaj je ponosa zbog svega što smo pružili. Protiv takvog protivnika morate biti perfektni u obrani i u napadu, a mi to nismo bili. Dobili smo golove izvan 16-erca što se ne događa svaki dan, a u napadu nismo bili perfektni, promašili smo naše šanse”, dodao je Bjelica, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo utakmicu u nedjelju, a onda je reprezentativna stanka. Teško je dalje nešto planirati, kad u ekipi imaš 6-7 igrača potencijalnih za transfer”, zaključio je trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.