(VIDEO) Doček za hrvatskog maestra: Ovacije za Luku Modrića na Santiago Bernabeu, a onda i prekrasna asistencija kao poklon navijačima

Foto: fah

Luka Modrić nakon Svjetskog prvenstva prvi put je zaigrao od prve minute za Real Madrid. No, prije utakmice Real je svojim navijačima predstavio trojicu nogometaša koji su uzeli nagrade na Uefinoj dodjeli u Monte Carlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Kostarikanac Keylor Navas je najbolji vratar, Sergio Ramos najbolji branič, a Luka Modrić najbolji veznjak i nogometaš godine.

Hrvatski je reprezentativac sasvim zasluženo pokupio najveće ovacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u drugom poluvremenu nakon 1:1 došao do vodstva, a kod trećeg je pogotka ‘kraljevskog kluba’ Benzemi asistirao upravo Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.