(VIDEO) Đoković pljeskao Čiliću, pa ne tako sjajnu igru branio virusom

Foto: fah

Novak Đoković još jednom je stigao do pobjede protiv Marina Čilića, a nakon meča rekao je kako se osjeća pomalo bolesno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pomalo se osjećam bolesno, u pitanju je neki virus nalik gripi. Nije jednostavno biti efikasan svakog dana, moja energija nije na najvišem nivou, ali to moram prihvatiti. Bio je ovo vrlo neizvjestan meč, bilo je kvalitetnih poena s obje strane. Imao sam uspone i padove, neke stvari sam mogao odigrati bolje, pogotovo na drugi servis. U posljednjih nekoliko tjedana ovo je bio najteži izazov, ali očekivao sam tako nešto, nije bilo jednostavno nositi se s igračem koji je toliko agresivan”, poručio je Đoković.

“Čilić i virus koji me muči najteži su mi protivnici zadnjih tjedana”, ističe Đoković.

Nakon 130 minuta igre Đoković je Čilića s terena ispratio uz pljesak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.