(VIDEO) Đokoviću pripremili iznenađenje za rođendan, pogledajte njegovu reakciju

Foto: snimka zaslona

Novak Đoković nalazi se u Španjolskoj gdje trenira i priprema se za nastavak sezone, a navijači su mu za rođendan pripremili malo iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cumpleanos feliz! (sretan rođendan)”, viknula je skupina navijača Đokoviću koji je proslavio 33. rođendan, a on im se naklonio, pa im kasnije poslao poruku na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.