(VIDEO) Euforija u Beču – Suze radosnice Domagoja Duvnjaka: ”Mislim da je cijela ekipa plakala”

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali hrvatska rukometna reprezentacija u Beču, uz pomoć sjajnih navijača, pobijedila je favoriziranu Njemačku i dva kola prije kraja druge faze izborila polufinale Europskog prvenstva. S obzirom kako je pobjeda izborena u pravom sportskom trileru razumljiva je euforija i veliko slavlje hrvatskih rukometaša i navijača u dvorani u Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku je u Beču bodrilo čak sedam tisuća Hrvata, a nakon velike pobjede naši su igrači slavili s navijačima, a neki su poput najboljeg hrvatskog rukometaša, Domagoja Duvnjaka, i mladog Davida Mandića, i zaplakali na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede u mix zoni Duvnjak je i objasnio svoje suze, iako se tu nema što objašnjavati. Naime, bile to suze radosnice vođe ove generacije hrvatske rukometne reprezentacije:

Video: RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” To su suze radosnice, mislim da je cijela ekipa plakala. Ne znam kad sam posljednji put pucao sedmerac. Mislim da je to bilo u Riju 2016., a prije toga – pojma nemam kad… Mi imamo one koji izvode sedmerce u reprezentaciji, ovaj turnir ne ide, ja  sam uvjeren da ćemo do kraja turnira pogoditi sve sedmerce.”

I trebat će nam, u polufinalu ne smijemo toliko kaznenih udaraca promašiti, a i golmani bi trebali biti na malo većoj razini ako želimo nešto napraviti protiv Norvežana, Slovenaca, Portugalaca…Ovisi tko nam dođe ususret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.