(VIDEO) Fantastičan pogodak Bayernove zvijezde kakav se čak ni na treninzima ne zabija lako

Foto: Snimka zaslona

Iako je Bayern doživio poraz u prošlom kolu Lige prvaka u Madridu protiv europskog doprvaka Atletica raspoloženje među igračima je odlično. Kod najboljeg njemačkog kluba nema pretjeranog tugovanja, na treningu vlada sjajna atmosfera, a ni vrhunskih poteza ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

What a goal!?! ??? @kingarturo23oficial #MiaSanMia #FCBayern

A video posted by FC Bayern Official (@fcbayern) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Arturo Vidal postigao je savršen pogodak kakvi se čak ni na treninzima ne zabijaju tako često. Najbolji svjetski golman Manuel Neuer dodao je kratko loptu Vidalu koji ju je odbio od ogradu pa preko mreže poslao u gol koji se nalazio čak na susjednom terenu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.