(VIDEO) Favoriti prošli u u četvrtfinale engleskog FA Kupa

Foto: fah

Nogometaši Wolverhampton Wanderersa, Crystal Palacea i Swansea Cityja izborili su u nedjelju plasman u četvrtfinale engleskog FA Kupa opravdavši ulogu favorita u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolverhampton je kao gost svladao drugoligaša Bristol City sa 1-0 (1-0) golom Cavaleira (28), Crystal palace je također kao gost bio bolji od trećeligaša Doncaster Roversa sa 2-0 (2-0), a strijelci su bili Schlupp (8) i Meyer (45+2), dok je Swansea City u susretu dva drugligaša na svom terenu preokretom svladao Brentford sa 4-1 (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su se u četvrtfinale plasirali Watford, Brighton and Hove Albion, Millwall i Manchester City, dok će u ponedjeljak igrati Chelsea – Manchester United.

REZULTATI OSMINE FINALA,
Petak:
Queens Park Rangers – Watford 0-1 (Capoue 45+1)
Subota:
Brighton and Hove Albion – Derby County 2-1 (Knockaert 33, Locadia 45+2 / Cole 81)
Wimbledon – Millwall 0-1 (Wallace 5)
Newport County – Manchester City 1-4 (Amond 88 / Sane 51, Foden 75, 89, Mahrez 90+4)
Nedjelja:
Bristol City – Wolverhampton Wanderers 0-1 (Cavaleiro 28)
Doncaster Rovers – Crystal Palace 0-2 (Schlupp 8, Meyer 45+2)
Swansea City – Brentford 4-1 (Daniels 49-ag, James 53, Celina 66, Byers 90 / Watkins 28)
Ponedjeljak:
Chelsea – Manchester United

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.