(VIDEO) Protivnik Dinama u Europa ligi: Viktorija slavila u velikom češkom derbiju

Foto: Twitter

Suparnik zagrebačkog Dinama u 16-ini finala Europske lige, Viktorija je u derbiju 21. kola češkog prvenstva u Plzenu pobijedila vodeću Slaviju sa 2-0 smanjivši zaostatak na tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Viktoriji donijeli su Toma Chory golom u 44. minuti, te Jean Beauguel postigavši pogodak u u 82. minuti.

Trener aktualnog češkog prvaka Pavel Vrba odmorio je nekoliko igrača koji su u četvrtak igrali protiv Dinama. Nisu nastupili prvi vratar Matus Kozačik, napadač Ubog Ekpai, te veznjak Aleš Čermak. Tomaš Chory i Joel Kayamba su igrali sat vremena, dok je Beaugel ušao u igru u 60. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavija i dalje vodi na ljestvici sa 52 boda, Viktorija na drugom mjestu ima 49 bodova, dok je Banik iz Ostrave treći sa 38 bodova.

Viktorija je u prvom susretu pobijedila Dinamo sa 2-1, a uzvrat je u 21. veljače u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.