(VIDEO) Filip Hrgović obilježio povratak u domovinu i još jednom potvrdio privrženost obitelji: ‘Oni su moji anđeli, sjajan je to osjećaj’

Foto: Instagram

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, tehničkim nokautom u 43. sekundi treće runde pobijedio je meksičkog boksača Marija Herediju te nastavio sa besprijekornim učinkom u svoj uspješnoj ne baš dugoj profesionalnoj karijeri. Naime, pobjedom u meksičkom Hermosillu Hrgović je stigao do pobjede u devetoj borbi te je tako zadržao WBC-ov pojas interkontinentalnog prvaka u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat u ovom trenutku, a s obzirom na dosadašnju konkurenciju, izgleda doista nezaustavljivo, na dobrom je putu da u skoroj budućnosti dobije priliku boriti se za naslov najboljeg teškaša svijeta.  I ne samo dobije priliku nego i pobijedi u toj borbi.

Hrgović je u ovom trenutku jedan od najomiljenijih hrvatskih sportaša, svaki put u ring ulazi s Thompsonovom uspješnicom ”Geni kameni”, a sve je više poklonika i izvan Hrvatske koji navijaju za sjajnog hrvatskog borca, koji u svojoj karijeri ima osvojenu i olimpijsku medalju.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

My angels, my motivation & insipration ❤️ Finally back at home after a long time. Feels great to be with my family again! #welcomehome #mycrew #family #teamHrgovic #blessed #happiness

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je iznimno blizak s obitelji, a jedno je od petero djece svojih ponosnih roditelja, Filip obožava djecu svoje braće i sestara, koji su ga dočekali u zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman nakon povratka iz SAD-a i Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je na svom Instagram profilu obilježio povratak u domovinu te je uz fotografiju napisao:  “Moji anđeli, moja motivacija i inspiracija. Napokon sam se vratio kući nakon dugo vremena. Sjajan je osjećaj biti opet sa svojom obitelji.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.