(VIDEO) Halilović dočekan s oduševljenjem: Taj dečko je pravi show

Foto: fah

Alen Halilović u Hamburgu već sada oduševljava HSV-ove stručnjake i igrače. U HSV-u nosi dres s brojem 23 kojeg je prije njega nosio nizozemski majstor Rafael Van der Vaart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oduševljen sam što je Alen dobio broj 23, to mi je velika čast. Uzbuđen sam što je moj bivši klub doveo takvog sjajnog igrača, čak sam i malo iznenađen što su ga uopće uspjeli dovesti”, hvali ga nizozemski majstor, Rafael Van der Vaart, koji je prije Halilovića nosio broj 23.

“Mislim da je spreman svojim pregledom igre od 360 stupnjeva donijeti navijačima puno radosti. Osim toga, ima i sjajnu tehniku, ima odličan pregled igre, vidi sve na terenu i uvijek zna što se događa, čak i iza njegovih leđa”, rekao je Van der Vaart i dodao: “Taj dečko je pravi show! Jedva čekam vidjeti njegovu čaroliju u HSV-u”.

HSV je očito zadovoljan dolaskom Halilovića pa je objavio i jedan od prvih poteza Halilovića na treninzima u novom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.