(VIDEO) Igrač Porta zbog rasizma napustio teren i poručio sucima: ”Hvala sucima koji me nisu branili, već su mi dali žuti karton jer sam branio svoju boju kože”

Foto: Snimka zaslona

Porto je u sklopu 21. kola portugalske lige slavio na gostovanju kod Vitorije Guimaraes rezultatom 2:1. Ovom pobjedom slavni portugalski klub vratio se u igru za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, pobjedu Porta nije obilježila samo pobjeda te igra na terenu već i ono što se događalo na tribinama. Naime, igrač Porta Moussa Marega, koji je postigao pobjednički pogodak, bio je meta uvreda navijača Vitorije. Marega je bio izložen uvredama tijekom cijelog susreta, ali i uoči utakmice tijekom zagrijavanja, deset minuta nakon što je zabio pogodak za pobjedu svoje momčadi odlučio se na potez na koji se igrači rijetko odlučujuću. Naime, Marega je napustio teren iako su ga pokušali zaustaviti suigrači, ali i igrači protivničke momčadi, no, nisu u tome uspjeli. Igrač Porta bio je neumoljiv.

Nakon susreta Marega se na oglasio na Twitteru te je poslao djelomično prostačku poruku onima koji su ga rasistički vrijeđali, ali i sucima, koji ga nisu zaštitili od uvreda.

“Htio bih samo onim idiotima koji su me vrijeđali s tribina poručiti da se je*u. Također bih zahvalio sucima što me nisu branili, već su mi dali žuti karton zbog toga što sam branio svoju boju kože”, napisao je igrač Porta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.