(VIDEO) Igrači Osijeka oduševili navijače, a jedan od njih poručio: ”Izađite na balkone i plješćite za mene”

Foto: Snimka zaslona/NK Osijek

Pandemija koronavirusa privremeno je zaustavila sportska natjecanja, a brojni se sportaši nalaze u samoizolaciji kako bi sačuvali i sebe i druge te izbjegli zarazu. Formu, koliko god to mogu, održavaju tako što treniraju u vlastitim kućama, neki u svojim teretanama, poput Cristiana Ronalda, koliko god to mogu. Nije isto, kao na travnjaku, no, imaju li izbora?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svemu sudeći sezona bi mogla biti nastavljena u svibnju, iako ima i onih koji tvrde kako se nogomet u ovoj sezoni, do jeseni, neće više igrati. I klubovi se u ovoj prisilnoj i nezapamćenoj pauzi snalaze kako god to mogu. Naime, polufinalist hrvatskog Kupa, NK Osijek, došao je na jednu vrlo zanimljivu ideju te je preko video razgovora spojio igrače kako bi mogli zajednički odraditi trening. Igrači Osijeka se svakodnevno virtualno druže, ako to uopće možemo nazvati druženjem. Za navijače su snimili novu epizodu u kojoj su sudjelovali Majstorović, Škorić, Mance i Jugović, sve to, dakako, u kućnom izdanju.

Nogometaš Osijeka, Jugović, je otkrio kako se snalazi u karanteni te je tako nasmijao suigrače, ali i navijače koji prate njihove ”spotove.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sva sreća, neki kao ja imamo dvorište, ali isto tako živim s punicom pa bih vas sve molio da danas u osam sati izađete na balkone i plješćete za mene”, kazao je Jugović, nakon čega je Škorić dodao:

“Izaći ću ja brate, ja i imam samo balkon.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.