Hrvatski sportaši u doba pandemije – Vida Ćoriću poslao slavonski specijalitet: ”Hvala što me u ovim danima spašavaš”

Foto: snimka zaslona, Instagram, montaža narod.hr

Pandemija je koronavirusa i sportaši su kao i mnogi drugi prisiljeni ostati doma kako bi izbjegli opasnu zarazu, ali i kako bi zaštitili druge, koji pripadaju takozvanim rizičnim skupinama. Hrvatski sportaši koriste ovo vrijeme pauze od velikih sportskih natjecanja za virtualna druženja, takvim ponašanjem pružaju podršku u ovim olovnim vremenima navijačima te sami sebi međusobno.  Poznato je da su hrvatski sportaši najbolji veleposlanici Hrvatske u svijetu, pomažu jedni drugima, pomažu najpotrebitijima, pomažu sami sebi, jednostavno, stalno su u nekom pokretu, čak i danas kada je kretanje ograničeno, postoje drugačiji, alternativni načini druženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput primjerice hrvatskog nogometaša Domagoja Vide i hrvatskog tenisača Borne Ćorića. Prema trenutnoj ATP ljestvici najbolji hrvatski tenisač boravio je proteklih dana na Jadranu gdje baš i nema slavonskih, suhomesnatih delicija, koje su uvijek, a posebno u ovo vrijeme virusa, dobre za “jačanje imuniteta”. Slavonac iz Donjeg Miholjca, Domagoj Vida, Ćoriću je poslao pošiljku u kojoj su bile, ako je suditi prema ambalaži, kulenove seke.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

We turned our living room into a tennis court today 😁 . . @atptour #tennisathome . @asicstennis @wilsontennis @hublot

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hvala što spašavaš u ovim danima”, poručio je Borna Ćorić hrvatskom nogometnom reprezentativcu. S obzirom da Ćorić vuče zadarske korijene ako uzvrati Vidi mogao bi to biti neki specijalitet s mora, dakako, govorimo o originalnom hrvatskom proizvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.