(VIDEO) Izbornik Dalić na turneji: Krenuo od Španjolske i utakmice Real-PSG

Foto: Twitter

Kako se bliži Svjetsko nogometno prvenstvo i hrvatski izbornik Zlatko Dalić krenuo je na turneju na kojoj obilazi hrvatske nogometne reprezentativce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Španjolskoj je posjetio Luku Modrića, Matea Kovačića i Šimu Vrsaljka koji igraju u Madridu, sve u društvu Ivice Olića, Marija Stanića i Darija Srne.

In Madrid before Champions League game between Real and PSG

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je večeras na Instagramu objavio snimku pogotka Cristiana Ronalda iz penala za izjednačenje (1:1) Reala protiv PSG-a.

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Koja mu je iduća lokacija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.