(VIDEO) Izbornik Zlatko Dalić: ‘Hrvatska je živjela najljepše trenutke svoje povijesti’

Foto: snimka zaslona

Prošlo je godinu dana, ali emocije, sreća i ponos su uvijek prisutni, rekao je izbornik Vatrenih Zlatko Dalić u HRT-ovoj posebnoj emisiji “Kako smo dočekali Vatrene”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad čovjek sada gleda te slike… stvarno je to bilo nešto fantastično i neopisivo. Hrvatska je živjela najljepše trenutke svoje povijesti, bila najsretnija država na svijetu, ljudi su uživali i veselili se. I to je donio nogomet. Što se mene tiče, te emocije neće nikada proći, jer svi mi koji smo bili tamo, kao igrači, treneri, navijači, imamo uspomenu na cijeli život, rekao je Dalić.

U emisiji je bio i stalni gost, stručni sukomentator Anton Samovojska koji nas je podsjetio zašto je srebro Hrvatske u Rusiji nevjerojatno postignuće.

– Ovaj rezultat Hrvatske je čudesan, i to je jedan od najazanimljivijih rezultata u povijesti svjetskih prvenstava. Jer ako se pogleda povijest, tko je igrao u finalima, koje su to zemlje. To su sve nogometne velesile, ali ne samo nogometne nego i ekonomske velesile. I sad se pojavila Hrvatska… to je čudo. Gotovo cijeli svijet je navijao za Hrvatsku, rekao je Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.