(VIDEO) Iznenađenje za Biserku Petrović: Dresovi Nowitzkog i Dončića u Draženovu muzeju

Foto: Lovorko Magdić/HRT

Mirjam Poterbin, majka proslavljenog slovenskog košarkaša Luke Dončića posjetila je Muzej Dražena Petrovića u Zagrebu uručivši Draženovoj majci Biserki dresove svoga sina i košarkaške legende Dirka Nowitzkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biserka Petrović, oduševljena posjetom, srdačno je zahvalila na darovima dragoj prijateljici koja se upisala u knjigu dojmova. Luki Dončiću Dražen Petrović jedan je od najvećih uzora u karijeri.

– Jako poštujem Biserku i sve što ona radi za Dražena i za Muzej. Mislim da je to nešto stvarno veliko i čast mi je što joj mogu dati ove dresove, izjavila je Mirjam Poterbin.

– Ovo je vrhunac, uz Michaela Jordana koji je davno dao dres. Moja želja je da sve to postavim kronološkim redom, presretna sam jer mogu najaviti da je proširenje Muzeja na vidiku. Zbilja smo svi ponosni, rekla je Biserka Petrović za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno umirovljena NBA zvijezda Dallasa Dirk Nowitzki više od dva desetljeća sudjelovao je u svim velikim trenucima svojih Mavericksa. Nowitzki je čak 14 puta biran u NBA All-Star momčad, četiri puta bio je član prve petorke lige. Godine 2007. postao je prvi Europljanin s nagradom za najkorisnijeg igrača NBA lige (MVP), a s Dallasom osvojio naslov prvaka 2011.

Slovenski reprezentativac Luka Dončić svoju je reprezentaciju 2017. predvodio do naslova europskog prvaka. Ove sezone Luka oduševljava u dresu Dallasa, a njegova majka Mirjam Potrebin iskoristila je dolazak u Zagreb za prvi posjet Muzeju Dražena Petrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.