(VIDEO) Jeličić o derbiju: Hajduk mora igrati na agresivnost, intenzitet sve što Dinamo nema pa ne može biti europski konkurentan

Foto: snimka zaslona

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić u emisiji Stadion govorio je proteklom kolu Prve HNL, s posebnim naglaskom na derbi koji su u Splitu igrali Hajduk i Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji pratimo Dinamo i Hajduk, došli smo na svoje. Vidjeli smo dobrih i loših stvari, puno tehničkih i taktičkih pogrešaka, ali bilo je doze dramatičnosti i preokreta pa su navijači došli na svoje. Sjajan ambijent, međutim trebalo je biti dosta kvalitetnije, kaže Jeličić.

Dva različita poluvremena, jasno da Hajduk mora igrati na agresivnost, intenzitet sve što Dinamo nema pa ne može biti europski konkurentan. Cvitanović nije dobro planirao utakmicu, Dinamo taj profil igrača, nemaju potrebnu agresivnost da se otupi ta agresivnost Hajduka.

Osvrnuo se Jeličić i o popisu reprezentativaca za utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi Dalićev popis, Rebić i Vlašić se sjajno snalaze na 1 na 1, popis je logičan. Čudno je malo što imamo 3 lijeva bočna, a prije smo imali samo jednoga, ali drago mi je da je pozvan i Marin Leovac, rekao je Jeličić i zaključio:

Moramo proći Grke, Srna i Olić obilježili su karijeru u reprezentaciju, karakterni su te mogu situaciju na neki način amortizirati.

Komentirao je kratko stručni komentator HRT-a i incident na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neda mi spuštati na nivo, vrijeme je da se tome stane na kraj – moraš biti primjer, a ne suprotno, izjavio je Joško komeškanja na tribinama između članova uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.