(VIDEO) Juventus Andrea Pirla i Igora Tudora uvjerljiv na startu Serie A, zabio i Ronaldo poslije više promašaja

Foto: fah

Novi Juventus, Juventus Andrea Pirla i Igora Tudora, usprkos nekoliko velikih promašaja Cristiana Ronalda bio je uvjerljiv na otvaranju nove sezone u Serie A. Naime, Juventus je pobijedio Sampdoriju 3:0. Moglo bi se reći rutinska pobjeda prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stara dama je ušla u novu sezone s velikim ambicijama, kako u talijanskom prvenstvu, tako, naravno, u Ligi prvaka. Naime, Juventus napokon želi nešto napraviti i u najjačoj klupskoj nogometnoj ligi svijeta. Od prvog je trenutka bilo jasno da će Juventus biti napadački raspoložen. Juve je do vodstva stigao u 13. minuti, a Dejan Kuluševski zabio je na debiju za prednost od 1:0, asistirao je Cristiano Ronaldo.

Foto: fah

Kako smo već spomenuli Cristiano je imao nekoliko prilika, pogodio je i gredu, lopta jednostavno nije htjela u gol.  Na odmor se otišlo s vodstvom Juvea, u nastavku je torinski klub učinio sve kako bi što prije riješio pitanje pobjednika. Ipak, jasno je kako Juventusu nedostaje uigranosti, međutim, sve dileme oko riješene su u 79. minuti. Bonucci je iskoristio veliku grešku obrane Sampe te je pogodio za 2:0.

Konačan rezultat susreta od 3:0 postavio je Cristiano Ronaldo u 88. minuti, i to poslije nekoliko promašenih velikih prigoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.