Video koji obilazi svijet: Na Wembleyju navijači zajedno pjevaju francusku himnu!

Emocije prkosa i inata u kombinaciji s ponosom i podrškom Francuzima obilježili su utakmicu Engleske i Francuske koja se igra u utorak od 21 sat na Wembleyju u Londonu. Kako se i očekivalo, prijateljski nogometni susret prerastao je u nešto puno više od obične sportske utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski navijači nekoliko dana ranije najavljivali su da će pružiti veliku podršku Francuzima. “Sveti savez”, kako su ga nazvali neki mediji, nekoć velikih suparnika ovaj put je prerastao u čin velikog prijateljstva i međusobnog poštovanja. Na društvenim mrežama mogu se vidjeti brojne zahvalne poruke Francuza kao i emotivne fotografije uoči početka utakmice u kojim dominiraju nacionalne boje Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.