(VIDEO) Krenuo pobjedom: Ovacije, transparenti i hrvatska zastava za Zorana Mamića u Saudijskoj Arabiji

Foto: Snimka zaslona/Twitter

Hrvatski trener, Zoran Mamić, debitirao je pobjedom (4:1) Al Hilala nad Al Fatehom u 18. kolu prvenstva Saudijske Arabije.  Klub Zorana Mamića u jednom je trenutku gubio utakmicu, no, preokrenuo je rezultat da bi na kraju rutinski slavio protiv Al Fateha.  S obzirom na poraz Al Nasr Riyadha protiv Al Taawona prednost Mamićevog kluba povećala se za šest bodova uoči posljednjih 12 kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Al Hilala transparentima, ovacijama i hrvatskom zastavom poželjeli su dobrodošlicu hrvatskom treneru u prvoj službenoj utakmici.  Naime, podsjetimo, Zoran Mamić je krajem prvog mjeseca sporazumno raskinuo ugovor s Al Ainom, s kojim je prošle sezone ostvario velike uspjehe, dvostruku krunu te finale klupskog Svjetskog nogometnog prvenstva, u finalu nije mogao do naslova preko Reala i Luke Modrića, koji je  briljirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se poslije dvije godine provedene u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vratio u Saudijsku Arabiju gdje je između sedmog mjeseca 2016. i siječnja 2017. bio šef struke u Al Nassru. Navijači su očito oduševljeni novim trenerom iz Hrvatske.

Spomenimo za kraj kako je Al Hilal najtrofejniji saudijski klub te dvostruki osvajač azijske Lige prvaka. U prošlosti su spomenuti klub vodili Mirko Jozić i Zlatko Dalić, bivši i aktualni hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.