Lovren i Modrić svojom igrom i odbačenim optužnicama na najbolji su način odgovorili HRT-ovom novinaru Aleksandru Stankoviću

Foto: fah

“Tek sam sad naišao na ovaj video. I tako počinje ispiranje mozga, radeći na Hrvatskoj televiziji, pljuvanje po svemu što je domaće. Takvi ljudi poput tebe nam trebaju jer bez vas ne bi imali motiva”, napisao je hrvatski reprezentativac, osvajač srebrne medalje na posljednjem Svjetskom prvenstvu, Dejan Lovren na Instagramu kritizirajući poruku HRT-ovog novinara i voditelja emisije Nedjeljom u dva Aleksandra Stankovića, a o kojoj smo pisali već nekoliko puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o poruci kojom se u svom poznatom teatralnom stilu prije godinu dana i pol dana, na javnoj televiziji, u emisiji Nedjeljom u dva, žestoko obrušio ne samo na kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića, iako većim dijelom na njega, nego uglavnom na hrvatske sportaše.

Bilo je to 18. lipnja 2017. godine, a gost emisije bio je bivši nogometaš Dinama i Hajduka Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, je u nogometnom, sportskom, smislu pokorio svijet. S hrvatskom reprezentacijom prije nekoliko mjeseci ”ginuo” je na travnjaku, igrao kao nikad u životu i Vatrene je doveo do povijesnog finala i srebrne medalje. Čitav se svijet naklonio Modriću poslije spektakla u Rusiji, proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva, nakon toga Europe, zatim i svijeta, i to u dva navrata, u izboru FIFA-e, ali i France Footballa, na spektakularnoj svečanosti u Parizu Luka je osvojio Zlatnu loptu. Prvi Hrvat kome je to uspjelo i PRVI za sada nogometaš u povijesti koji je u jednoj godini proglašen najboljim igračem SP-a, Europe, svijeta u FIFA-inom izboru te je, kako smo rekli, osvojio Zlatnu loptu, uvjerljivo ispred Cristiana Ronalda. Kapetan Vatrenih iza sebe ostavio je brojne nogometne zvijezde, Ronalda, Griezmanna, Messija, Salaha, Haryja Kanea

Odbačena optužnica protiv Luke, nema isprike Aleksandra Stankovića

Tu je još jedna pobjeda, prošle godine odbačena je optužnica protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića zbog lažnog svjedočenja na suđenju bivšem čelniku NK Dinama Zdravku Mamiću.

(VIDEO) Hoće li se HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković ispričati najboljem nogometašu svijeta Luki Modriću?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega, prošle godine u članku smo pozvali Stankovića, kao i neki drugi mediji, na ispriku oko ovog slučaja. Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, predvođenu Lukom Modrićem, po povratku iz Rusije na zagrebačkim je ulicama dočekalo više od pola milijuna Hrvata, Aleksandru Stankoviću usprkos. Ali, on se nije ispričao.

Pobjeda hrvatskog reprezentativca: Nepravomoćno odbačena optužnica protiv Lovrena za lažno svjedočenje na suđenju Mamiću 

Nakon Modrića i Lovren

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, prije nekoliko dana optužno vijeće zagrebačkog Općinskog kaznenog suda odbilo je potvrditi optužnicu protiv hrvatskoga nogometnog reprezentativca i igrača “Liverpoola” Dejana Lovrena koji je lani u rujnu optužen u Osijeku zbog sumnje da je lažno svjedočio na suđenju protiv bivšeg čelnika NK Dinama Zdravka Mamića i još trojice okrivljenika. To je još jedna pobjeda i još jedan udarac teatralnim opservacijama HRT-ovog novinara.

Očekuje se da bi nakon Lovrenovog odgovora putem Instagrama Aleksandar Stanković mogao odgovoriti hrvatskom stoperu, možda čak ponovno zlorabeći javnu televiziju, u emisiji Nedjeljom dva?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.