(VIDEO) Kultne scene s Etihada nakon dvoboja Cityja i Reala: Guardiola i Zidane, dva trenera, dvije legende, dva prijatelja…

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali nogometaši Manchester Cityja ponovno su potvrdili da su u ovom trenutku bolji od igrača Reala. Naime, City je ponovno, ovog puta na svom Etihadu, uspio svladati Real 2:1 i plasirati se u četvrtfinale Lige prvaka. Zapravo, dojam je kako je Real svoju šansu za četvrtfinale kompromitirao prije nekoliko mjeseci na svom Santiago Bernabeu kada su poraženi, također s 2:1, i večeras im je u Manchesteru trebala pobjeda od dva gola razlike, a to ipak nije prošlo. Recimo da je za Real igrao i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice mnogi su pisali o jednom detalju koji nije mogao proći nezapažen. Naime, kako smo već spomenuli City je slavio sa 2:1 i prošao u četvrtfinale, a nakon susreta treneri Pep Guardiola (City) i Zinedine Zidane (Real) ostali su sami pored aut linije. Dvije su to trenerske i igračke legende, koje zajedno imaju pet naslova prvaka Europe, a Zidane je kao igrač osvojio naslov prvaka svijeta te naslov prvaka Europe s Francuskom. Zidane i Guardiola razgovarali su nekoliko minuta, a što nije moglo proći nezapaženo kod brojnih fotoreportera. Mnogi smatraju kako je to bilo lijepo bilo za vidjeti te da to dokazuje kako su njih dvojica veliki prijatelji.

Što su rekli jedan drugome? Zasad nije poznato…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.