(VIDEO) Leipzig nakon derbija ostao bez vrha Bundeslige, Dani Olmo pogodio vratnicu

Foto: fah

RB Leipzig i Borussia iz Moenchengladbacha u sklopu 20. kola njemačkog nogometnog prvenstva odigrali su 2:2 (0:2). Bio je to derbi u kojem je, barem prema viđenom u prvom dijelu, Borussia bila bliže pobjedi.  Naime, gosti iz Moenchengladbacha u prvom poluvremenu imali su prednost od dva gola razlike, a pogotke su postigli Pleae (24′) i Hofmann (35′),  međutim, u nastavku su domaći igrači uspjeli stići do izjednačenja preko Schicka (50′) i Nkunkua (89′).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Leipzig je igrao donedavni nogometaš Dinama, Dani Olmo, naime, Španjolac je ušao tek u nastavku utakmice,  21 minutu prije kraja susreta, u 82. minuti izborio se za udarac, no, iz blizine je pogodio vratnicu.

Remijem protiv Borussije Leipzig se ipak nije uspio vratiti na vrh Bundeslige, sada ima 41 bod, jedan bod manje od Bayerna, koji je u subotu bio bolji od Mainza 05 sa 3:1.  Borussia Moenchengladbach trenutno se nalazi na 4. mjestu ljestvice sa 39 bodova, dok je na trećem mjestu Borussia Dortmund, koja je s uvjerljivih 5:0 bila bolja od Union Berlina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.