(VIDEO) Liga nacija: Italija slavila u gostima kod Poljske i ostala u igri za prvo mjesto

Foto: fah

U dvoboju Lige A skupine 3 Lige nacija Italija je slavila u gostima kod Poljske s 1-0 i ostala u utrci za prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija je do pobjede došla pogotkom Biraghija u drugoj minuti sudačke nadoknade. Ovo je drugi domaći poraz Poljske, koji su prije tri dana izgubili i od Portugala (2-3). Na ljestvici vodi Portugal sa šest bodova, Italija ima 4, a Poljska 1.

U utakmici B lige natjecanja Lige nacija u Sočiju su nogometaši Rusije slavili protiv Turske s 2-0 i praktički su osigurali prvo mjesto u skupini. Pobjedu su domaćinima nedavnog Svjetskog prvenstva donijeli Neudstadter (20) i Čerišev (78), a Rusi sada vode u skupini sa sedam bodova, četiri više od Turske i šest od Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju 4. skupine lige C Lige nacija u Bukureštu su nogometaši Rumunjske i Srbije igrali bez golova, 0-0. Vodeća ekipa u skupini Srbija propustila je pobjedu kod Rumunjske i praktički osiguranje prvog mjesta dva kola prije kraja jer su od 45. minute imali igrača više nakon isključenja Tamasa, a potom i Dušan Tadić nije iskoristio kazneni udarac. U ovoj skupini igraju je Crna Gora slavila na gostovanju u Litvi s 3-0.

Nakon 4 kola Srbija ima 8 bodova, Crna Gora 7, Rumunjska 6, a Litva je bez bodova.

U najslabijoj Ligi D Azerbadžan i Malta su odigrali 1-1, kao i Farski otoci i Kosovo, pa Kosovari i dalje vode u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LIGA A

SKUPINA 3

POLJSKA – ITALIJA 0-1 (Biraghi 90+2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POREDAK: Portugal 6, Italija 4, Poljska 1

LIGA B

SKUPINA 2

RUSIJA – TURSKA 2-0 (Neudstadter 20, Čerišev 78)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POREDAK: RUSIJA 7, TURSKA 2, ŠVEDSKA 1

LIGA C

SKUPINA 1

IZRAEL – ALBANIJA 2-0 Hemed (8, Seba 83)

POREDAK: Izrael 6, Škotska 3, Albanija 3

SKUPINA 4

RUMUNJSKA – SRBIJA 0-0

LITVA – CRNA GORA 1-4 (Baravikas 88//Mugoša 10, 45pen,Kopitović 35, Zorić ,86)

POREDAK: Srbija 8, Crna Gora 7, Rumunjska 6, Litva 0.

LIGA D

SKUPINA 3

AZERBAJDŽAN – MALTA 1-1 (Abdulajev 53//Muscat 37)

FARSKI OTOCI – KOSOVO 1-1 (R. Joensen 52//Rashica 9)

POREDAK: Kosovo 8, Azerbajdžan 6, Farski otoci 4, Malta 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.