(VIDEO) Ludo slavlje Hrvata u Francuskoj: Proglašenje pobjednika Davis Cupa i euforija…

Foto: Twitter/Davis Cup

Hrvatska Davis Cup reprezentacija po drugi puta osvojila je Davisov pokal, odnosno Davis Cup, koji se igra od davne 1900. godine. Povijesni je to uspjeh teniskih Vatrenih s obzirom kako je finale u Francuskoj bilo posljednje natjecanje Davis Cupa u ovom formatu. Podsjetimo, Hrvatska je u Lilleu slavila 3:1, a s dvije pobjede briljirao je najbolji hrvatski tenisač svih vremena Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko slavlje Hrvata u Francuskoj počelo je odmah poslije pobjedonosnog poena, uslijedila je erupcija oduševljenja, Čilić se grlio sa suigračima i stožerom, s obitelji pa čak i s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović, koja je tako ponovno svjedočila povijesnom uspjehu hrvatskog sporta.

Prava euforija nastala je nakon što su Čilić i ostali igrači te izbornik Željko Krajan podignuli veliki pehar, trofej namijenjen pobjedniku Davis Cupa. Slavilo se s navijačima, a pravo se slavlje očekuje sutra na dočeku u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.