(VIDEO) Luka Modrić o sjajnoj atmosferi: Izbornik ima i bez opravdano odsutnog Rakitića pobjedničku momčad za Tursku!

Foto: Snimka zaslona

Najbolji hrvatski igrač, u ovom trenutku svakako najskuplji, zvijezda Reala i kapetan Vatrenih, Luka Modrić, za Hrvatsku nogometnu televiziju dao je ekskluzivan intervju, naravno, tema predvidiva, utakmica protiv Turske na Maksimiru, nažalost, bez gledatelja, ali i kapetanska vrpca oko njegove ruke. O Rakitiću se nije razgovaralo, svi se nadaju da će Raketa uskoro biti s njima, što bi značila da je njegova kćerkica bolje, a to je najvažnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rezultatski neuspješno Europsko prvenstvo”

Modriću je, naravno, “velika čast i obveza” činjenice da je postao kapetan Vatrenih, nasljednik vatrenog rekordera Darija Srna, zbog sezone iz snova Luka je presretan. Postao je kapetan reprezentacije, osvojio Ligu prvaka, bio jedan od ključnih nogometaša, no, tome unatoč ipak nije mogao decidirano reći je li mu ovo najbolja sezona u karijeri. U svakom slučaju, ako ništa drugo jedna od boljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinarke Mile Horvat je li Europsko prvenstvo, na kojem je Hrvatska nesretno ispala protiv Portugala u osmini finala, pohranjeno Modrić tvrdi da ne treba gledati natrag. “Bilo je kako je bilo, mislim da smo odigrali jako dobro Europsko prvenstvo. Igrački je bilo dobro, no, moje je osobno mišljenje da nije i rezultatski bilo uspješno”, kazao je novi kapetan Vatrenih.

Sjajna atmosfera

“Atmosfera u reprezentaciji je odlična. Ja ću se prvi maksimalno truditi da tako i ostane. To moramo čuvati…”, poručio je Luka Modrića, koji očekuje pobjedu protiv Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić ima obvezu pripremiti momčad za svaku soluciju

Tri dana do utakmice u Maksimiru i novog početka za Vatrene mnogi tvrde da je dolazak Ivana Rakitića nerealno očekivati te da je još manje realno da on bude potpuno spreman za utakmicu, naravno, Ivan ima posve opravdan razlog izostanka i nitko to ne dovodi u pitanje. Navodno bi Rakitić trebao doći, a mogao bi utakmicu započeti tako da bi sjedio na klupi i ušao tek ako za to bude razloga.

Međutim, izbornik Čačić s druge strane ima dužnost te obvezu pripremiti momčad na soluciju da će se ona Turcima na sablasno praznom Maksimiru suprotstaviti bez ponajboljeg igrača i dokapetana. U ovom je trenutku realno očekivati neke strukturne u momčadi, dakle, ne igrački nego strateški. Moguće je da izbornik Ante Čačić neke igrače premjesti s jednog na drugo mjesto u ekipi, a očekuje se da bi Marko Pjaca mogao dobiti svoju ozbiljniju priliku, pa čak i od prve minute. Dakako, sve ipak ovisi što će biti s Raketom i zvijezdom Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč činjenice da igraju pred praznim trbinama, zbog još jedne kazne Uefe, Vatreni ponavljaju da su im cilj tri boda i pobjednički start u pohodu na Rusiju. Neće biti lako, samo prva reprezentacija u grupi direktno osigurava plasman na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.