(VIDEO) Luka Modrić: Slijede nam dvije emotivne utakmice

Foto: snimka zaslona

Luka Modrić bio je sjajan među Realovim igračima protiv Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro smo otvorili sezonu, ali u zadnje vrijeme imamo problema kod kuće u prvenstvu. Stvaramo šanse, ali ne zabijamo. No znamo gdje smo griješili i ne gubimo samopouzdanje što se moglo vidjeti i protiv Borussije”, rekao je Modrić.

Zajedno će igrati i ljedeće dvije europske utakmice igraju protiv Tottenhama, njegovog bivšeg kluba, a i bivšeg kluba Garetha Balea.

“To će za mene i Garetha sigurno biti dvije jako emotivne utakmice, osobito ona u Londonu gdje se vraćamo nakon puno godina. Žao mi je što se ne igra na White Hart Laneu, ali i Wembley je predivan stadion. Čekaju nas sjajne utakmice”, rekao je Luka. On je onaj koji je Ronaldu asistirao za treći Realov gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je nevjerojatan. Tek je došao s odmora, a izgleda kao da uopće nije izbivao. U odličnoj je formi i puno nam znači što se vraća u momčad”, zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.