(VIDEO) Mario Stanić: ”Određeni mediji pokušavaju destabilizirati Hajduk, od toga da ga vodi ulica, do orjunaša, samo nedostaju masoni, to je zagadilo dio Hrvatske”

Foto: fah

Kako smo već pisali bivši hrvatski nogometni reprezentativac, danas savjetnik predsjednika Uprave Hajduka za sportsku politiku, Mario Stanić, na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji koju je Hajduk sazvao govorio je o snazi splitskog kluba prije i nakon što je završen zimski prijelazni rok. Hajduk, kao što je poznato, nije uspio dovesti napadača,  što mnogi zamjeraju klubu, Stanić tvrdi kako su napadači jako skupi… No, o tome pišemo na drugom mjestu portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO, VIDEO) Mario Stanić pokušao objasniti je li Hajduk slabiji ili jači nakon zimskog prijelaznog roka: ”Napadači su jako skupi…”

Izdvojili smo zanimljiv odgovor Marija Stanića na novinarsko pitanje što je zatekao kada je stigao u Hajduk…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad sam dolazio, došao sam s jednom vrstom grča pod dojmom medija i pod dojmom nekakvih stvari koje nisu ni blizu istine. Nema što se nije vezalo za Hajduk, od toga da ga vodi ulica, do orjunaša… valjda samo fale masoni da priča bude potpuna. Određeni mediji očito imaju potrebu da destabiliziraju klub, ja vam tvrdim da slika nije ni približno onakva kakvom se prezentira u medijima. Čim nešto ne bude kako treba, ja ću prvi izaći u javnost i reći da je tako. To dilanje netočnih informacija je zagadilo Hajduk i cijeli jedan dio Hrvatske”, kazao je Stanić, koji očito nije zadovoljan načinom na koji dio medija prezentira situaciju u Hajduku i oko samog Hajduka.

”Mi nismo ovdje došli da bismo nekome podilazili, tu smo da radimo svoj posao. Nismo mutavi i nismo naivni, određeni mediji podcjenjuju našu inteligenciju, ali naša poruka je jasna. To neće proći”, poručio je savjetnik predsjednika Uprave Hajduka za sportsku politiku

Stanić smatra kako će Hajduk biti ”prije ili kasnije prvak Hrvatske”, a dodaje kako je Hajduk danas bolji nego prije zimskog prijelaznog roka, bez obzira što nisu uspjeli dovesti napadača. Naravno, vrijeme će vrlo brzo pokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.