(VIDEO) Mateo Kovačić: ‘Kad ovako igramo teško je pobijediti nas’

Foto: snimka zaslona

“Bilo je jako važno pobijediti u ovoj utakmici, koja je bila teška. Ali igrali smo dobro i sretni smo zbog pobjede”, rekao je Mateo Kovačić nakon pobjede Real Madrida na PSG-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno smo trenirali, utakmica je bila teška, ali imali smo šansu i zabili gol. To je važno. Prednost je kad igrate kod kuće. Imali smo loptu, trčali smo, a kad tako igramo teško je pobijediti nas”, rekao je.

“Ovo mi je treća godina da igram za Real i ovaj klub je stvoren za igru u Ligi prvaka”, zaključio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.